Ik zoek iemand die iets voor mij wil betekenen

Als je vrienden en familie hebt, is er bijna altijd wel iemand om op terug te vallen of om gewoon wat gezelligheid te zoeken. Maar wat als het zelf niet lukt? Niemand die je helpt, energie geeft en inspireert? Hoe fijn zou het dan niet zijn als je buren, vrienden, wijkbewoners of een goede klasgenoot op school hebt die er voor je willen zijn. Bij wie je terecht kunt. Die ook willen dat jij erbij hoort.

Die mensen zijn er. Er zijn genoeg Venraynaren die graag klaar staan voor een ander. Bij wie je een keer kunt aanschuiven tijdens het eten. Waar je kind af en toe terecht kan om te spelen of te logeren. Of gewoon: om te bellen als je ergens mee zit. Maar hoe vind je elkaar, hoe ontmoet je elkaar? Rbij legt contact tussen inwoners van de gemeente Venray die hulp kunnen gebruiken én die iets voor een ander willen betekenen. We laten zien wat er mogelijk is, wat erbij komt kijken en welke ondersteuning we jullie geven. Met elkaar kijken we of er een klik is en maken we afspraken waar je je allebei goed bij voelt.

Hulp krijgen van een ander kan heel leuk en inspirerend zijn, maar het is niet altijd makkelijk. Een beetje coaching kan soms wonderen doen. Die coaching is beschikbaar als dat nodig is. Wij staan klaar om tips en goede raad te geven.

Doe jij mee? Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij contact met je op.

Samen activiteiten doen

Hallo, ik ben een jongen van 13 jaar die het heel leuk zou vinden als iemand met mij wat activiteiten zou willen doen. Ik vind best veel leuk; fietsen, gamen, samen koken en eten. Ook zou ik graag gaan fitnessen maar helaas kan ik dit niet alleen omdat ik autisme heb. Ik heb hierdoor net wat extra begeleiding en ondersteuning nodig. Het zou fijn zijn als je een beetje weet wat autisme is, ik heb ook wat tijd nodig om aan iemand te wennen. Lijkt het je leuk om mij iets te doen dan hoor ik het graag.


Ik wil ondersteuning bieden


Rbij is een initiatief van de gemeente Venray in nauwe samenwerking met welzijnsorganisatie Synthese.